OM PATRIK LJUNG

Följ min resa om revansch i livet och vägen tillbaka från den absoluta botten.

Jag föll ner i ett mörkt hål som
tvingade mig att hitta nya verktyg

Min mission är att stödja och hjälpa människor som hamnat i obalans.
För några år sedan såg jag min framgångsrika och trygga värld rasa samman bit för bit framför ögonen, vilket gjorde att jag föll ner i ett mörkt hål som fortsatte att dra mig ännu djupare.

Jag har i detalj förstått och upplevt hur det känns att vara djupt deprimerad och betraktat mig själv i de mörkaste av stunder.

Där, på den yttersta grenen kom ett oväntat halmstrå min väg, som jag med stor vånda och tveksamhet nöp tag i. Steg för steg hittade jag vägen hem genom att lära mig nya holistiska verktyg. Under vägen förstod jag vad jag gått igenom och varför.

Framåt, uppåt

Väl tillbaka är jag en smula mer ödmjuk inför livet. Mitt liv har tagit en ny vändning som innebär att dela mina erfarenheter för att fler skall veta att de inte är ensamma. Och framför allt, att det finns en väg. Inte bara tillbaka, utan också till en ny nivå i ditt liv. En nivå i klarhet och kärlek. En kärlek som börjar hos dig, och sedan vidare till dem nära dig.

Före kraschen var jag personlig och mental tränare till delar av näringslivseliten med 20 års erfarenhet av karate på elitnivå och nästan lika många år inom Qigong som instruktör och inspiratör. Allt det där är jag fortfarande. Men idag använder jag min kunskap och visdom annorlunda.

Bli coachad av Patrik

Res dig

Resan till min egen hälsa har gjort att jag idag är specialist på att hjälpa andra människor att hitta den inre balansen och det fysiska välmåendet. Detta sker med beprövade verktyg hämtade från min akademiska utbildning på Gymnastik & Idrottshögskolan i Stockholm. Men också i lika stor grad hämtad ur den Österländska läran om Qigong och dess hälsobringande effekter. Och, kanske viktigast av allt, utifrån hela mitt livs samlade kunskaper och erfarenheter.

Vill du återerövra din fysiska hälsa och finna fokus och närvaro i vardagen?

Du kan ta del av mina tjänster på olika sätt. Botanisera här på hemsidan eller kontakta mig så hjälper jag dig!

Kontakta Patrik
Läs mer om företagsprogram
Läs mer om coaching