Deprimerad man sitter på en säng

90 DAGAR COACHING


THE NEW VERSION OF YOU


MED PATRIK LJUNG


Vi tar dig till nästa nivå i livet med holistisk hälsocoaching i ett skräddarsytt program just för dig.

Ansök om coaching
Deprimerad man sitter på en säng
Deprimerad man sitter på en säng

Ett hälsoprogram för dig som vill komma till en ny nivå av klarhet och livsglöd

Behöver du hjälp med att skapa nya hållbara rutiner för din fysiska och mentala hälsa? Min mission är att hjälpa andra människor i liknande situation som jag varit i. Att inte bara hindra dig från att ”hamna i skiten”, utan också att lyfta ditt liv till en högre nivå.

Jag jobbar både med evidensbaserade metoder hämtade från forskningen och med egna, välbeprövade livslärdomar. Coachingen kommer att innebära att vi fokuserar på handlingskraftiga samtal där du kommer bli guidad mot dina mål.

 

Vi skräddarsyr ett upplägg utifrån dina behov.

Under 90 dagar djupdyker vi inom följande holistiska områden och tillsammans utforskar verktygen:

Träning

 

Qigong

 

Kallbad

 

Promenader

 

Nutrition

 

Ansök om coaching

Vi möts en timma per vecka under tre månader. På uppstartsmötet gör vi en kartläggning över vilka specifika utmaningar du står inför just nu. Med utgångspunkt i det tar vi fram din individuella utvecklingsplan.

Vi kommer att följa varandra tätt under denna period och du kommer att känna mitt stöd även när du är på egen hand. Efter varje träff får du med dig uppgifter att utföra tills vi ses nästa gång.

Deprimerad man sitter på en säng
Deprimerad man sitter på en säng

För att du ska nå dina mål kommer jag att (snällt) utmana dig. För att få till en förändring behöver du trampa ur gamla mönster. Det är därför du anlitar mig. Det är det som du kommer att tacka mig för när vi är klara. Men jag kommer också att vara följsam. Vi fokuserar på din unika väg där vi hittar ditt recept för att ta kommandot, så att du kan bli hjälten i ditt eget fantastiska liv.

Vi kombinerar det mentala och det fysiska. Du får möjlighet att skala av det som inte längre gagnar dig, samtidigt som vi bygger på med de bitar som gör dig hel. Vi hämtar kraft från de bästa redskapen ur både den österländska och västerländska filosofin.

Min coaching riktar sig till dig som vill lyfta ditt liv till en ny nivåKanske känner du att livet gått i stå och att du inte kommer vidare? Anledningarna till att behöva min hjälp kan vara många. 

Så är det här rätt för just dig? Känn in vad som händer i dig när du läser dessa rader. Hur starkt känner du att detta är något för dig? Notera att du mycket väl kan få motstridiga känslor på grund av rädsla för något nytt och utmanande. Men hur gärna vill du prova det här? Där har du svaret.

För att underlätta ditt beslut får du 3 veckors garanti med full ekonomisk återbetalning. Ibland behöver man våga ta steget fast man inte vet exakt var foten skall landa. 

Deprimerad man sitter på en säng
Deprimerad man sitter på en säng

Är du redo? Nu kör vi.

Jag jobbar med ett begränsat antal klienter för att du ska få maximal utdelning. Du har min fulla backning i alla lägen.

Våra träffar hålls i Malmö. Somliga kan göras online efter överenskommelse. Bor du på annan ort kan vi hitta ett upplägg som till väldigt stora delar är online. Ta kontakt med mig så tittar vi på förutsättningarna och hittar en bra lösning.

Ansök om coaching

MAXIMILIAN TROPÉ

VD på Me-Maximilian & idrottspsykologisk rådgivare till elitidrottare

"

"

Deprimerad man sitter på en säng
Deprimerad man sitter på en säng

ANNA NORDENGREN

Executive coach & mentor

”Jag anlitade Patrik då jag kört fast i min träning och kämpade med återkommande skador. Patrik har ett helt unikt sätt att skapa en lustfylld träningsupplevelse som bygger styrka inifrån, både fysiskt och mentalt. Idag har jag fått tillbaka min träningsglädje och känner mig starkare än någonsin.”

JOHAN GLENNMO

Chairman of the Board DANIR AB,
Chairman of the board of InfoTech Scandinavia AB.
Board member of Sigma AB and FC Rosengård.

"Jag är en person som ofta behöver en stor variation i det jag gör för att behålla lusten och engagemanget. Det gör att jag nog inte är helt lätt att träna. Men Patrik har lyckats.

Med stor lyhördhet och engagemang så lyckas han skapa en träning som är både variationsrik och utmanande. Patrik har en stor kompetens men framför allt är han inlyssnande och ödmjuk vilket jag värdesätter mycket. Jag kan starkt rekommendera Patrik!"

Deprimerad man sitter på en säng
Deprimerad man sitter på en säng

CAMILLA PERSSON

Grundare av Transformationsakademin

”Jag kan i sanning säga att jag aldrig mött någon som Patrik. Varje gång vi ses så levererar han en ny sanning som jag aldrig sett innan. Patrik är oerhört skicklig när det gäller att bygga mental och fysisk styrka i kombination.

Hans mål är att du ska kunna leverera till 100 procent i alla områden av ditt liv. Jag rekommenderar varmt att du jobbar med honom. Det kommer att vara den bästa investering du någonsin gör i dig själv.”

Ansök om ett gratis coachingtillfälle

Fyll i dina uppgifter och frågor här nedan så hör jag av mig så snart som möjligt för en uppföljning.

Du kan också maila direkt till [email protected]
/Patrik