FÖRETAGSPROGRAM


THE NEW VERSION OF YOU


MED PATRIK LJUNG


Vi tar ditt företags anställda till nästa nivå av välmående med hjälp av skräddarsydda hälsoprogram.

Kontakta Patrik

Den moderna arbetsplatsen kräver en modern hälsoplan som tar hand om personalen

Allt fler företagsledare ser att människor som mår bra på sin arbetsplats är avgörande för ökad produktivitet, innovation och goda resultat.

Välmående är högsta prioritet hos företag för att attrahera medarbetare. De vill visa att de tänker på enskilda individers många olika behov. Enligt ”Gympass” undersökning från 2023 säger 85% att de är mer benägna att stanna på ett företag som fokuserar på välbefinnande.

Mitt uppdrag

I 20 år har jag hjälpt toppen av svenskt näringsliv att bibehålla och öka sitt välbefinnande på arbetsplatsen. Nu är det viktigare än någonsin att ta hand om både den fysiska och psykiska hälsan på företaget.

Jag har även själv gått igenom en otroligt tuff period under två års tid där många faktorer bidrog till att jag hamnade så långt ifrån livet man kan komma utan att lämna.

Idag är jag tacksam för att ha lyckats ta mig tillbaka och mitt uppdrag är därför att hjälpa andra att bli starkare varje dag med verktygen i detta program.

HUR ETT PROGRAM KAN SE UT

Alla företag har olika behov och vi anpassar såklart programmet efter vad ni behöver. Här kan du se ett förslag på hur ett upplägg på 16 veckor skulle kunna se ut för ert företag.

Steg 1

Uppstart med inspirerande föreläsningar

Vi börjar med att introducera upplägget och informera kring en hälsoförbättring med inspirerande föreläsningar inom ämnen som passar bäst för er.

Steg 2

Hälsoscreening & individuella samtal

Efter uppstarten har vi hälsosamtal med alla deltagare individuellt för att få reda på personliga utmaningar och mål som kan uppnås under programmets gång.

Steg 3

Design av specialanpassat program

Med hjälp av hälsoscreeningen och de individuella samtalen lägger vi sedan upp en specialanpassad hälsoplan för att alla ska få ut så mycket som möjligt av programmet.

Steg 4

Personligt konto i appen HTA Training & Wellness

När det personliga programmet är på plats får alla deltagare ett eget konto i vår app HTA Training & Wellness där de kan se sitt personliga schema och även följa sina kollegor i vårt community online.

Steg 5

Utbildningar med nationella experter

Under programmets gång rekommenderar vi uppföljande utbildningsdagar med vårt nätverk av experter inom exempelvis kost, rörlighet, sömn och stresshantering. Detta ger deltagarna ännu fler möjligheter till nya hållbara vanor och nya tankesätt.

Steg 6

Uppföljning och samtal för långvariga resultat

I slutet av programmet följer vi upp deltagarnas resultat individuellt och ger förslag på en långsiktig plan för att behålla hälsan lång tid framöver! Här blir det tydligt vad som har fungerat bra under resans gång och vad som behövs för att var och en ska kunna fortsätta öka sitt välbefinnande.

Kontakta Patrik

Deltagarnas åsikter

"Jag har blivit väldigt inspirerad att ta tag i min träning och hälsa. En stor fördel är att allt styrs individuellt utifrån var vi befinner oss. Kombinationen av psykiska och fysiska välmåendet ser jag som en stor fördel."
- Christine Andersson

"Jag är så tacksam att jag fått in mer vardagsmotion i livet. Detta har redan gett mig ett ökat välmående på jobb och fritid."
- Lisa Nilsson

"Efter många år av att inte riktigt få till min träning och inte haft lusten/orken, känner jag nu för första gången på länge att jag kommer kunna börja med hälsosamma rutiner som kommer vara hållbara i längden."
- Malin Stenberg

"Först och främst tycker jag att upplägget på projektet är jättebra med syfte att må bättre i både kropp och knopp. Det är också bra att alla har individuella mål, det handlar inte om någon tävling eller jämförelse mellan kollegor utan att du själv ska må bra = alla kan vara med på sina villkor. Kombinationen av föreläsningar och egen träning/egna mål gör också att det blir tydligt varför vi behöver röra på oss och ta hand om oss.

När det kommer till själva träningen har i alla fall jag fått en riktig boost att komma igång ordentligt. Det är perfekt att få gemensamma enkla kontorsutmaningar samtidigt som man jobbar med egna träningsmål och loggar i appen. Sedan är det så klart härligt att arbetsgivaren är beredda att ge sina anställa den här möjligheten, det gynnar alla"
- Sara Widegård

Kontakta Patrik